Antalyada Yangın / Antalya Da Is Merkezinde Yangin Cikti Gunun Haberleri : Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalyada Yangın / Antalya Da Is Merkezinde Yangin Cikti Gunun Haberleri : Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.. Lust auf sonne und meer? Antalya organize sanayi bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye aracı, serik orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz ve serik belediyesine ait iki su tankeri ile müdahale edildi. Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü antalya'nın muratpaşa ilçesinde dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Günstige direktflüge direkt zu den schönsten reisezielen. Çıkan yangın kısa sürede zeytinliğe de yayıldı. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

4gvnnylbw Lwkm
4gvnnylbw Lwkm from img.cdn.haber365.com.tr
Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Yangında 15 dönüm makilik alan, 20 adet zeytin ağacı ve çam ağaçları zarar gördü. Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada, evin mutfak penceresinin bulunduğu.

15 arazöz de karadan müdahale için bölgeye yönlendirildi.

Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü antalya'nın muratpaşa ilçesinde dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Yangında 15 dekar makilik alan ve 20 zeytin ağacı ile çam. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in antalya einfach und sicher bei fti! Antalya organize sanayi bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Nedeni henüz bilinmeyen yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Topçam mevkisindeki balıkçı barınağının karşısındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen.

Ivdqge50drxyhm
Ivdqge50drxyhm from iasbh.tmgrup.com.tr
Überzeugen sie sich von unseren zahlreichen urlaubsangeboten. Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Antalya'da fabrikada yangın çıktı antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Kısımda saat 23.30 sıralarında başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir belediyesi itfaiyesi ekiplerinin söndürme çalışmalarını sürüyor. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın konyaaltı ilçesinde çıkan yangın da 1 dekar ormanlık alanda zarar oluştu.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'nın serik ilçesinde yukarı kocayatak mahallesi'ndeki bir soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, antalya büyükşehir belediyesine ait 18 itfaiye aracı, serik orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz ve serik belediyesine ait iki su tankeri ile müdahale edildi. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Antalya'daki organize sanayi bölgesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'da makilik alanda yangın çıktı. Alevler kısa sürede ahşap tekneyi sardı. Jetzt mit sunexpress in den nächsten urlaub. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalya Da Korkutan Yangin Asayis Antalya Nin Ilk Ve Tek Haber Portali
Antalya Da Korkutan Yangin Asayis Antalya Nin Ilk Ve Tek Haber Portali from www.haberantalya.com
Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Lust auf sonne und meer? Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb.

Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Antalya'da orman yangını çıktı, yol ulaşıma kapandı. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler yönlendirildi. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada, evin mutfak penceresinin bulunduğu. Antalya organize sanayi bölgesi'nde bulunan plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. Buchen sie jetzt ihren pauschalurlaub in antalya einfach und sicher bei fti! Yangında 15 dekar makilik alan ve 20 zeytin ağacı ile çam. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'da makilik alanda yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code